resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1456
    o zaman aşk ile son bir kez daha;

    - pozisyonu itibariyle öncelikli ihtiyaç asla değildir. mücadeleci ve top kapan bir orta saha daha önemli. ligde top kapma konusunda 21 takım içinde 19.yuz. derdimiz 8 numara değil yani. sağ bek ve forvet konuları var daha. geçiniz.

    - irfan istatistik katkısı oldukça, düşük sezonda maksimum 4-5 gol asist katkısı veren bir futbolcu. hani belhanda’nın oynayıp ciddi defansif katkı vermesine rağmen hücumda beğenilmeyen istatistikleri bunlar. irfan daha düşük mücadele gücü ile maksimum aynı hücum katkısını vaad ediyor.

    - türkiye liginde 10milyon euro edecek futbolcu olsa onu zaten bekletmeden avrupa’ya alırlar. şampiyonlar liginde 3 gol atmış olmak bir anlam ifade etseydi. tuncay şanlı’ya da bonservis ödenirdi. ya da bir maçta 4 gol atan dado pryso için de bişeyler ödenirdi. bir iç transferi yüksek bonservis ile alırsan ondan hayır geldiği görülmemiştir. burası çok net, milyon tane örnek var.

    - öyle %50sine filan değil. %100ünü 4milyon euro’ya alırsak eh fena deneme olmaz. bunun üstü her kuruş aleni kazıklanmak olur. kime giderse de gitsin tabi ki. yabancı sınırı esnetilmişken 10milyon vermeyip adam almadık diye mi üzüleceğiz. aynı paraya en babasını koca dünyada bulamıyorsan kapat tüm futbolcu tarama ekibini, antrenörlerini, teknik direktörünü filan yol ver gitsinler. 10milyonu gözden çıkardıysan yapabileceğin hamle çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın