• 1954
    kendisi ve ugur karakullukcu hakkinda objektif olmaya calisiyorum, demirkol'u ntvspor zamanlarinda (oglen 4'te bir programi vardi fuat ozdag ile) ugur'u da ilk ciktigi donemlerde inanilmaz severdim. ikisi de oyle boyle degismediler, herhangi bir yorumculuk degerleri gercekten yok. sesleri ayni sadece.

    ugur'un sikintisinin tamamen twitter baskisi oldugunu dusunuyorum, su an takip ettigim kucuk hesaplar fenerbahce ilgili herhangi bir yorum yaptiklarinda cok ciddi linc yiyorlar. fb taraftarinin gercekten aziz-ali koc degisim doneminde ciddi bir suru psikolojisi problemi oldu, adamlar oyle boyle dibe vurmadilar. trumpci ya da perincekci gibi ciddi tarikat davranisi gosteriyorlar ozellikle internet uzerinde. bir ara row-z report isyan etmisti ki adam sadece istatistik ve grafik paylasiyor, yorum bile eklemiyor. bir yerden sonra kafaya vurdugunu ve istemsizce cok cekingen hale geldigini dusunuyorum.

    demirkol ile ilgili bir fikrim yok. belki cocukluk travmasi falandir cunku gercekten taraflilik vs degil, kontrolu kaybetmis gibi konusuyor. yillarca mekanim kadikoy oldugundan bazi gs maclarini izlerken bile lokal fenerli fanatiklerle karsilasip konusmusumdur. su an onlardan herhangi bir farkim yok. onlar da normalken gayet iyi futbol konusur, her fanatik gibi yanlis damara basildiginda ten renkleri degisip sinirlenmeye baslarlardi. demirkol'un oyle bir baskisi yok ama davranislari bana ayni onu hatirlatiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın