resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11647
    valla genelin aksine bence istekli başladı maça ve klasik topu ayağında eveleyip geveleyen her zamanki standart futbolunu oynadı, yani kendi standartları içerisinde kötü falan oynamadı. zaten belhanda 2 hareketi doğru yaptıysa 3.sü kesinlikle yanlış hamle olan bir oyuncu. takım bu kadar hata yaparken onun doğru oynamasını beklemek komik.

    farka gittiğimiz maçlarda değil alan ve zaman bulabildiği pozisyonlarda daha efektif olabilen bir futbolcu. ardası akbabası forvet hattında o kadar çok zaman kaybedip o kadar hatalı oynuyorlar ki bu adamın bu ikisi sahada olduğu sürece iyi performans ortaya koyma ihtimali yok. çünkü etrafındakiler bırak zaman kazandırmayı yada alan açmayı belhandaya ekstra yük bindiriyorlar kaybettikleri toplarla temposuz oyunlarıyla.

    bize verebileceğini verdi ve sözleşme kesinlikle yenilenmemeli. mevkisiz ve efektifliği çok düşük bir oyuncu. yaşı gereği her geçen sezon ondanda götürecek ki kendisinde baki kalabilecek bir teknik yada oyun zekası da yok. umarım akbaba ile birlikte paket halinde kulüpten şutlanırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın