• 60
    öyle ya da böyle "ama ne olursa olsun" kazanmamız gereken maç. ligin kalitesine bakıyorum, şu an açık ara en iyi top oynayan takım biziz. maalesef ligimizde iyi futbol oynamanın çokta önemli olmadığını görüyoruz. (bkz: 4 ocak 2021 kasımpaşa fenerbahçe maçı)
    bu kadar hakem hatasının olduğu, adalet anlayışının sadece galatasarayı cezalandırmak amacıyla evrimleştirildiği bir ortamda iyi futbolun çokta önemli olmadığı bir ocak ayı içerisindeyiz.
    beşiktaş ve fenerbahçe'nin sezon başından beri özellikle kazandığı maçlardan sonra ağlama seremonilerini hep beraber görmekteyiz. salgın, sakatlıklar, 3 günde bir maç, tff'nin bize özel ceza tarifeleri, hakemlerin maçlarda bize karşı rahat tavırları; saçma sapan eyyam arayışları... artık bu ligin iğrençliğinden sıkılmış ve bunalmış durumdayım. galatarasay olmasa 1 dk bile durmam! her haftanın sonunda hakemler sizi şöyle kayırdı böyle kayırdı gibi zırvalar. kimsenin hakkı bize ne geçiyor ya da kimsenin hakkı bir şekilde bizde kalmıyor. bize rahat rahat çıkan kartlar kimseye gösterilmiyor. varsın vermesinler, varsın medya üç maymunu oynasın. bütün rakipler eminim ki haddinden fazla korkuyor çünkü sağlam bir galatasaray hepsinin içinden geçer. (bkz: bin galatasaraylı on bin fenerliyi yok eder) :)
    oyun olarak bu sağlamlığın sinyallerini verdik fakat bu sıkışık dönemde öyle ya da böyle üç puan dönemi. artık sinerji minerji bu maçı alalım. haydi aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın