resim
Sasa Ilic
Görev:Teknik Direktör
Takım:Atromitos
Yaş:46
Uyruk:Sırbistan
  • 494
    galatasaray'da formanın hakkını tam anlamıyla veren sayılı yabancı futbolculardan. çok güzel adamdı iliç. gözleriyle oynuyordu oyunu resmen. takımın attığı gollere çocuk gibi sevinirdi.

    bi dünya yıldızı falcao'ya bakıyorum bir de iliç'e. şahsen ben de falcao'nun gelmesini çok istemiştim çünkü bize imza atmadan bir hafta önce monaco'da yardırıyordu ancak bizimçün mühim olan oyuncunun sırtında galatasaray forması varken ne yaptığıdır.

    iliç dendiği vakit aklıma 2005-6 şampiyonluğu; hasan şaş ve mondi gibi yürekten oynayan futbolcular geliyor. o ekip hakikaten şahaneydi. o zor şampiyonluğun tadı çok başkaydı.

    iliç'in tekniği de galatasaray gibi avrupa'nin orta sıra takımları için gayet yeterliydi netekim ligde ve kupada totalde çıktığı 67 maçta 33 gole doğrudan katkı yapmış.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...profil/spieler/10298

    bir futbolcunun top ayağına gelince beni heyecanlandırmasını çok özlediğimi fark ettim. bizde bunu bana en çok hissettiren 2008 arda, 2013 sneijder oldu. ilic'te bu özellik pek yoktu ama olumsuz etkisi de yoktu oyuna. yani adam çok enteresan sadece işini doğru ve düzgün bir şekilde yapıyordu ve bu onu mükemmel yapmaya yetiyordu benim gözümde. futbolu basit oynamak belki de futbolcunun kendi işini normal bir şekilde yapmasıyla eşdeğerdir.

    küçük bir not: bu arada izlerken beni heyecanlandıran bir futbolcu da bizden bağımsız jack grealish diyebilirim aston villa'dan. o eski klasik on numara futbolcuları özleyenler izlerse bana hak verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın