• 24
    acun abi almanyadan geldim beatbox yapacam yapmasına da 900 milyon tl bütçe ne için harcadın bu nasıl bir site alt yapısı site içerisinde bir sürü bug var. siteyi yaptırdığın firma şu an içerik koruması bile atmamış sağda solda kaçak olarak içeriklerin çekilmiş bedava izleniyor durumda.

    türkçe karakter nickname oluşturunca harflerde bozulmalar yaşanıyor üstüne güvenlik duvarı çok sağlam gelmedi bana. kredi kartı bilgilerini verip yarın exxen hacklense şaşırmam.
    ayrıca hdmi kabloyla laptop'u televizyona bağla izle nedir ? 900 milyon tl bütçeli işin android app'i nasıl olmaz. sen parayı sadece yapımlar youtuberlar için harcamışsın abim önce exxen alt yapısını geliştir istersen.

    acun'un son zamanlarda yaptığı amatörlükler cidden aklım almıyor en son master chef'te çocuğun ifşaları çıktı linç edildi falan. hiç sosyal medya ekibin yok mu bu yarışmacıların naptıklarını inceleyen yarışmadan önce 16 yarışmacının sosyal medyasına detaylı baktırman 2-3 kişilik ekiple 1 haftanı almaz.

    son olarak içerik kalitesi bakımından beklentim acun ılıcalıyı acun ılıcalı yapan yeni yarattığı formatlar. popülizme kaçıp youtuberlar üzerinden gençlerden bir seyirci kitlesi oluşturması değil. öyle 2-3 format koy exxen içine vay be acun yine neler yapmış diyelim. televizyondaki reklam sıkıntısından dolayı bu işleri gösteremiyormuş diyelim. enes baturla izdivaç programı izlemek için veya sihirli annem türevi yapımları izlemek için değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın