resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27101
    https://twitter.com/.../1328602725802782721

    kendisini çok seven, hatta bu yüzden "biatçı", "terimsporlu" diye yaftalanmışlığı olan biri olarak bu sefer eleştireceğim hocayı. covid-19 vakaları hiç olmadığı kadar artmışken oyuncularımızın sorumsuzca, sosyal mesafeye dikkat etmeden tatil yapması ilk başta bu aptallığı yapan oyunculara yazar tabii ki, ama hocanın da oyunculara gerekli uyarıları yapmış olması gerekirdi. şu anki tabloda 3 oyuncumuz daha covid-19 oldu ve 2 maç kaçırma ihtimalleri mevcut. kendi işimizi zorlaştırıyoruz resmen.

    tabii yukarıdaki tweet'te ismi geçen marcos do nascimento teixeira marcao'nun covid-19 olmadığı söyleniyor, belki de her şeye dikkat eden 3 oyuncumuz covid-19 oldu ama öyle olsa bile marcos do nascimento teixeira marcao'nun sorumsuzca davrandığı gerçeği değişmez. hoca, hatta yönetim de bir an önce gereken önlemleri almalı bu konuda, gerekirse para cezası verilmeli sosyal mesafeye dikkat etmeyen oyunculara.

    edit: covid-19'a yakalananlara değil, sosyal mesafeyi hiçe sayanlara ceza verilmesi gerektiğini tekrar belirtmek istiyorum, bazı arkadaşlar okuduklarını anlamamış olabilir*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın