resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27107
    teknik direktörlüğünü, başarılarını vs geçiyorum. başarılarının yanından bile geçebilecek bir adam yok ülkede ama kendisinin karakterini de çok seviyorum. çoğu kişiye itici gelmesine rağmen seviyorum. inandığı doğruları çatır çatır yapmasından dolayı seviyorum. bunları nerden anlıyorum;

    1- milli takım antrenörüyken yaşanıldığı iddia edilen çocuk tacizlerinin üstüne gitmeye çalışmıştır. ne kadarı ortaya çıktı bilmiyorum ama bu konuyu daha önce ve daha sonra kimse dile getirmedi. bu da ülkenin ayıbı olsun.

    2- itibarsızlaştırılıp kovulduğu, üstüne üstlük kebapçı selo gibi paralı köpeklerin üstüne salındığı dönemde anasının ak sütü gibi kazandığı tazminatı kuruşu kuruşuna çocuk esirgeme kurumuna bağışlamıştır. çoğumuzun hayatında kazanamayacağı bir paradan bahsediyorum. o çocukların gülüşüne katkıda bulunduğu için tekrar tekrar teşekkür ediyorum burdan.

    3- herkesin evet videosu çekmek için yarıştığı bir dönemde tavrını koyup evet videosu çekmemiştir. bu kadar baskının olduğu bir sektörde bu kadar medyatik olup bu hareketi yapabilecek kaç tane insan vardır bi sayalım isterseniz. bunu yapmak için 70 kg taşşak gereklidir, bu da kendisinde mevcuttur. bu hareketinin sonuçlarına da katlanmış, kovulmuş, itibari zedelenmiş ama aslanlar gibi dik durmuştur. canım hocam benim.

    kendisini babam kadar seviyorum. şu pandemi geçsin, kendisini göreyim, aynı babama sarıldığım gibi sarılacağım kendisine.

    siz daha makas falan dalga geçe durun kendisiyle. ne kadar büyük bir insan olduğunu farketmeniz için illa (allah korusun) vefat etmesi gerekiyor sanırım. sonra yalandan ağlarsınız arkasından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın