resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9590
    galatasarayı kendisi batırmadı kendisinden sonra gelenler batırdı.

    tek hatası 2013-2014 kış transfer dönemini kötü geçirmesiydi. burdisso falan filan işte herkes biliyor o 5-6 ismi tekrar saymaya gerek yok.

    bu adamın döneminde ; 2012-2013-2014 olmak üzere 3 sene üst üste tek takım olarak şampiyonlar ligi parası aldın. 2012-2013 olmak üzere 2 lig şampiyonluğu yaşadın. ve 2013-2014 kış transfer dönemi hariç getirdiği her adamdan verim+para kazandın. hatta bruma gibi burak yılmaz gibi adamlar sayesinde kendisi gittikten sonra dahi para kazanmaya devam ettin. sadece euro kurunu sabitlemesiyle bile kulübe 10 milyonlarca lira kazandırdı.

    yok ona bu kadar harcamış, buna bu kadar harcamış muhabbeti boşa yapılıyor. harcadığını fazlasıyla kazandırdı bu adam. hadi başa baş olsa dahi 2 lig şampiyonluğu, 1 çeyrek final-1 2. tur olmak üzere 3 kere şampiyonlar ligi, 2 türkiye kupası şampiyonluğu, 1 süper kupa şampiyonluğu kazandırdı öyle gitti. sneijder gibi drogba gibi adamlar sayesinde tüm dünya galatasarayı tanıdı.

    üstelik tüm bunları yabancı sınırı denilen bir garabet ile mücadele ederek yaptı. hani tarık çamdal muhabbetine girecek olanlar onu da hatırlasın. tarık olmasa fatih terimin ısrarı ile alper oluyordu işte direkten döndü o da aynı şey. o dönem sükse yapmış bütün türk futbolcular 3 büyükler tarafından paylaşılıyordu. bizim de payımıza bu düştü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın