• 419
    bugünde, geçmişte söylediğimle aynı çizgideyim. sonuna kadar istifa. sırf çeşitli katakullilerle kar açıkladılar diye desteklemeyeceğim. yönetin diye varsınız. zaten yapmanız gereken şeyi bana bir lütuf gibi sunamazsınız. alıştırıldığımız gibi vasata tamah etmeyeceğim.

    6 eylül 2019 tarihinde yazdığım bir entryde mustafa cengiz başlığına yazdığım gibi saat 19:05 te açıklanan 4 maç cezanın ardından galatasaray başkanı sıfatına sahip sayın mustafa cengiz çıkıp galatasaray tv'ye fikret kardeşim ayıp oluyor dedi. bu lafı şampiyonluklar şaibeli diyen fikret orman'a cevap için söyledi. falcao'nun nasıl üçlü çektirdiğinden bahsetti. aman rakipler kırılmasın diye her söylediği sert vari(ancak vari) sözden sonra binbir aman kimse yanlış anlamasın çekti.

    bu beyefendinin yöneticisi sosyal medya uzmanı sayın yusuf günay çıkıp kar açıklamasını resmi siteden önce kendi twitter adresinden yaptı.

    bu beyefendinin yöneticisi olan sayın albayrak elimde çok pis belgeler var diyip hiç bir şey açıklamadı.

    bu beyefendi ve yönetimi hocanın geldiği gün eldeki 3 ortasahadan biri olan badou'yu hocaya rağmen sattı. falcao'yu istemezken aldı. hoca haber uçurmayın dedikçe bu yönetim süleyman rodop'u gayrı resmi basın danışmanı ve algı yöneticisi olarak atadı. ozan kabak hoca istemezken hocaya rağmen satıldı. ondan gelen paranın tamamı diagne'ye gömüldü. alan ve modeste faziası dün gibi aklımda. geçen sene yapılan über transferlerin hiç biri kampa yetiştirilemedi. her sene sil baştan takım kur dendi hocaya.

    her cezanın ardından web sitesinden bülten yayınlamak harici kendilerini topun ağzına hiç atmadılar. baktılar taraftar homurdanıyor çıkıp politik politik konuştular. beğenmediğiniz canaydın ali ersoy'a düdük astırdı. basiretli yönetimimiz yaşanan hakem facialarına rağmen hüseyin göçek ve halis özkahya'ya hiç bir şey yapamadı. ne şiş yansın ne kebap diyerek bugüne kadar geldiler. hiç bir transfer döneminde ufakta olsa bir başarıları yok. ulan şunu ne sattılar diyeceğimiz tek bir oyuncumuz yok. herkes değerini buldu ve gitti. yönetim olmasa bile transfer olacaklardı zaten. üstüne bugün ismini açıklayamadıkları oyuncuları basın önünde eleştirip fifa önünde ceza almamız için yeterli olacak sebep verdiler.

    sayabileceğim böyle onlarca örnek var. sırf kar ettiler para harcamıyorlar diye kimseyi desteklemeyeceğim. hoca yalnız başına savaşırken kaybettiler bütün kredilerini. hocayı yapayalnız bıraktılar ali koç ve fedarasyonu karşısında. hoca hem sahayı hem galatasaray'ın hakkını yönetimden daha çok savundu. vasatlar. vasat bir yönetim sergiliyorlar. dursun özbek yerine gelmemiş olsalardı herkes tarafından çılgın gibi eleştirileceklerdi. tek şansları kendilerinden kötü bir yönetimden bayrağı devralmaları. ancak ben daha az kötü diye kimseyi desteklemeyeceğim. yönetim istifa..
App Store'dan indirin Google Play'den alın