resim
Hans-Dieter Flick
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Almanya
  • 17
    “nasıl antrenman yaparsan, öyle oynarsın.”
    yeteneği, yaşı, dili, dini, ırkı farketmez tüm sporcular için geçerli söz. bu kadar kalıp olup uygulanmaması enteresan. tabi ki kültürel farklılıklar ciddi anlamda etkili oluyor. üstün alman teknolojisi yine kendini ön plana çıkaracak yeni bir ottmar hitzfield,josef heynckes bulmuş gibi. tebrik edip, takip edilesi teknik adam.
    elbette tek haftalık çalışmadan bahsetmiyorum ama devre arasından sonra yakalanan çıkışla birlikte 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı için kulüp tarafından hazırlanan videonun teması konsantrasyon ve antremandı. baskıyı aşmak için yapılan çalışmalar sahaya nasıl yansıdı; izledik ve keyiflendik.
    maalesef pandemiye verilen futbol arasında açma germe, kültür fizik yapan oyuncu resimlerinden başka bir şey görmedim. çok net bir konsantrasyon kaybı ve çalışma eksikliği vardı. üzerine şansızlıklar, müdahaleler de eklenince kırılgan yapı tuzla buz oldu. canımız sağolsun diyerek daha büyük bir hırsla yeni sezona çalışmalıyız.
    çalışalım, daha çok çalışalım, ayak tenisi oynamayalım. teknik heyet dışında ayak tenisi oynayan futbolcu grubu görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın