resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3854
    kendisine gösterilen vefasızlığı gördükten sonra hayatta ne iyilik yaparsan yap tökezlediğinde kıçına tekmeyi basarlar ilkesini hatırlatan başkan.

    benim kendimi bildiğimden beri şahsi olarak en yakın hissettiğim başkan.

    şimdi herkes başarıları fatih terim alıyor, başkanın yönetimi de bundan nemalanıyor diyor da. sen kulüpte uygun ortamı yaratmaz, sporcuların maaşlarını adam gibi ödemezsen, sahada eli belinde gezen yabancılarla fatih terim de şampiyon olamaz, jurgen klopp da. yönetim yapması gerekeni yapar, uygun ortamı oluşturur teknik direktör şampiyon yapar.

    iki taraf da işini yapmışken neden tek kişi üzerine şampiyonluğu getirdi payesi verilir anlamıyorum.

    transfer konusunda işin ehli arkadaşlar daha iyi bilir. lakin geçen sene nzonzi geldiğinde hooo frs milli takımının dünya şampiyonu takımında oynadı bu adam deyip tavanlara uçuldu. seri geldiğinde siyahi xavi geldi denildi. falcao için sosyal medyada etkileşim rekorları kırıldı. bunların hepsini bugün yönetime sallayan arkadaşlar yaptı.

    fatih terim ve yönetim arasında zaman zaman anlaşmazlık olacak. bu iş hayatının olağan bir sonucu. hele 4 yıldır futbol oynamayan bir adam görünürde barcelona'dan geliyor olsa bile tartışma konusı olur.. bu kişinin arda turan olması, gündemdeki yeri, yaşanılanlar vs. ile birlikte değerlendirildiğinde tartışma konusu olmazsa korkun takımdan.

    mustafa başkanım, allah sana şifa versin. yeni yönetim gelsin gitsin falan umrumda değil, sen iyi ol yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın