resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2862
    neden rotasyon/yedek oyuncuya 10 numara verilsin ki? ben "galatasaray seviyesinde değil"cilerden değilim ama emre de 11 oynayacak kalibrede topçu değil, 4 milyon euro edecek topçu hiç değil.

    madem yaptık bir hata 4 milyon euro verdik bari adamı 10 numaralı forma ile ezmeyelim. forma numarası sana bana göre önemsiz olabilir ama bizim futbol kültürümüzde hala bir anlamı var.

    daha önce de söyledik ofsayt yağmuruna tutulduk ama emrenin şut çıkarmak ve pozisyon bilgisine sahip olmak dışında bir meziyeti yok, ki çıkardığı şutlarda sneijder seviyesinde değil yada pozisyon bilgisi semih şentürk ayarında değil. yani öyle inanılmaz derecede sivri bir yeteneğide yok iyi olduğu konularda .iyi bir galatasaraylı, karakteri düzgün ahlaklı bir futbolcu ama abartmayın. benim gözümde çok iyi bir hamle oyuncusu ama 11 için konuşacak olursak götürdükleri getirdiklerinden fazla.

    boş yere ne emreyi ne de taraftarı beklentiye sokmanın manası yok, yanlış bir hareket olur. yarın öbür gün gelecek bir orta saha yada forvet transferi ben 10 numara giyerim dediği zaman elinden numarasını mı alacağız bu kadar iyi bir galatasaraylının?
App Store'dan indirin Google Play'den alın