resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 2448
    ya daha henry gibi oyuncuyu bonservisi ile takıma kazandıramamışız, birde ayağı düzgününü, top ezmeyenini istiyoruz ya yemin ediyorum gülme geliyor. istesekte öle ha deyince olmuş futbolcuyu alamıyoruz, gerek lig kalitesi gerek ekonomik koşullar futbolcular burayı zor tercih ediyorlar.

    sen önce henry'ni bi' al kanadına , sonra arkasına yada rotasyonuna genç yerli/yabancı bir futbolcu yaz, sonra ayağı düzgün olanına bakarsın onyekuruyu sattıktan sonra. keşke henry, lemina kalitesinde her mevkide futbolcumuz olsa da üstüne koymaya çalışsak. bizim problemimiz bu adamlar ya da sakatlanmaları kötü maç çıkarmaları değil ki, yılda 4-5m euro ödediğimiz adamların hiç bir şeye yaramaması ve birçok mevkide bonservisi ile sahip olduğumuz futbolcunun olmaması. önce bu asalakları takımdan temizlemek gerek. sonra takıma uyum sağlayanları(kiralıklar arasından), takıma bonservisi ile kazandıracağız.

    bok gibi futbol oynamışız sezon başından beri ne oynadığımızın belli olduğu maç sayısı 10'u geçmez, öle yada böle bize uyum sağlamış, performans vermiş oyuncuyu değiştirme derdine düşmüşüz. onyekuruyu sen özelliklerine göre optimum kullanabildinde, onyekurunun bonservisini alabildin de sıra onyekurunun daha iyisini bulmaya gelmiş, bak sen! eldeki imkansızlık ve ffp saçmalığıyla kıpırdayamayız burası çok net. şu takımdan babel diagne falcao feghouli belhanda ve mariano banko ayrılmalı. bunların bütçesi ile onyekuru ve lemina-seri ikilisinden biri takıma bonservisi kazandırılmalı diğeri kiralama yoluyla yine takımda tutulmalı. kalan mevkiler için aynı kirala, dene, bonservisini kovala yöntemi gayet uygun. gelecek genç futbolcular en fazla "feghouli babel belhanda kadar kötü" oynayabilir zaten kimse endişe etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın