resim
Diego Alfredo Lugano Moreno
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Uruguay
  • 732
    ayakta kalabilen, diri, sağlam, rakibe ve yerine göre çirkef ve lider özellikli stoper. her takıma lazımgillerden. bir bakıma bizde bir zamanlar oynayan melo. nasıl melo nefret objesi olduysa rakip camialarda, lugano gibileri de aynı muameleyle karşılaşır bu çok doğal.

    ama bugün muslera'nın röportajını okudum, galatasaray'a gelmesi için lugano'nun "hiç düşünmeden git" dediğini söyledi. muslera'nın galatasarayımıza gelmesinde epey etkisi olmuş yani. bu bilgiyle lugano'ya karşı içimde bir sevgi filizlendi bile diyebilirim. adamın kalbi kötü olsa veya samimi duygularla yaşamıyor olsa istanbul'u kötüleyebilirdi muslera'ya.
    öte yandan lugano'nun bu denli ısrarla git demesini de istanbul'daki futbol ortamına bağlıyorum. o dönem özellikle fenerbahçe yıldızlar geçidi gibiydi. saraçoğlu'ndaki maçlar kapalı gişe oynanır, özellikle derbilerde büyük bir coşku ve bayram havası olurdu. lugano'yu bunların etkilediğini düşünüyorum. bir de insanımızın şöhretli futbolculara ilgisi olabilir.

    edit: @emre aka keci uyardı. daha sonra lugano, verdiği bir röportajda bu önerisinden dolayı pişman olduğunu söylemiş. o bile tahmin edememiş muslera ve galatasaray'ın bu kadar başarılı olacağını. fener'i senelerdir gölgede bıraktık. öyle tahrip ettik ki biz şampiyon olamasak dahi onlar yine olamıyor. lugano'nun pişmanlığını anlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın