• 24
    fransa'ya yardim ucagi , italya'ya yardim gemisi yolluyoruz. ama kendimiz icin gene kendimiz yardim kampanyasi duzenliyoruz. yani sunu bir insan , ev gecindiren bi insan yapsa ; karisi bosar , kahvede de dalga gecerler.
    tabiki destek olmaliyiz tabiki komsumuz acken tok yatamayiz allah korusun. ama kardesim sen dersin ki al biraderim su parayi ben sana veriyorum ama eger imkanin varsa sende git su kampanyaya bagis yap.

    yanlis hatirlamiyorsam 19 yasindaydim gecmis zaman belki askerden sonradir. bi ara bi terso oldum "tiri tak tak şahı merdan" derler bukaliyim isten cikmisim param yok. neyse rahmetli babacigim canim benim borc para istiyorum haftada bir. bi baltaya sap olmami istiyor hazira alismayayim diye. adam olayim diye ugrasiyor. velhasil kelam bi hafta aldim para babamdan. ikinci hafta aldim. ucuncu hafta yine verdi. aga 4. hafta biraz da utana sikila para istettim annem vasitasiyla. beni yanina cagirdi balkonda paf küf sigara iciyor. dediki yavrum sana ben gecen hafta para verdim, ondan onceki hafta da verdim, e ondan onceki hafta da verdim. acti bos avuclarini çocugum dedi elime ne sıçtın ki yuzune sıvayayim ?
    tabi sonra gulusmeler falan ama parayi almadim dedim haklisin gittim ertesi gun girdim biyere is begenmeden, harcligimi cikardim asil işime girene kadar.

    mesaj bitmistir. sahibine ulasmasi dilegiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın