resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2609
    halen elinde bu kadar kötü bir takım ve bozulmuş bir düzen varken yarışmacı bir takım olmanın peşinde olması bana çok şaşırtıyor. bugün galatasaray'a birisi 50 milyon euro hibe etsin gelmeyen şampiyonluğa çok üzülmem. sonuna kadar gideriz olmazsa zaten seneye şampiyon olur der kapatırım ama bizim için şampiyonluğun artık maddi anlamda çok daha büyük bir değeri var manevi değerine göre.

    ali koç'sun servetin bütün kulübün borcunu bitirmeye yeter bu demek oluyor ki kulübe nakit akışı sağlayabilirsin ffp sınırları içerisinde o zaman neden bir 3-5 yıllık bir yapılanmaya gitmiyorsun. başarı ile kazanacağın parayı sen ver kulübe o süreçte takımı sıfırdan yapılandır ki başarının gelip gelmeyeceği de meçhul. alacağın risk, kaybedilecek para ve zamana karşılık bir yapılanma süreci daha risksiz bir olay.

    ali koç vizyonu deyip ortalığı yıkan adamları görüyorum da bu konuda tek kelime etmiyorlar. etmemeleri de daha iyi. çünkü ne kadar yandaşlık konusunda uzmanlaşırlarsa bizim için o kadar iyi olur. halen takımın başına lucescu falan konuşuluyor. yahu bu adam 4 sene üst üstte şampiyonluk getirecek kadro kursa fiziki durumu el vermez. 74 yaşında adam ile 2 sene şampiyon olsan ne olur bir yapı mı oturacak. bir yapı oturtması gerekirken anlık başarıların peşinde koşuyorlar.

    lucescu'yu getirirse aziz yıldırımdan devri alır. çünkü aziz yıldırım başkanlığın kulüp şampiyonluk gördü. yazık bu hiç göremeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın