• 112
    şampiyonluk yolunda çok önemli maç. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı ile camiada büyük bir enerji boşalması oldu. taraftardaki rehavet geçen haftaki maçta görüldü ki takımda yok. bizi hedefe kilitleyen de o stresin verdiği odaklanma. florya işi sıkı tutuyordur diye düşünüyorum.

    ilk 7 takım arasında pozisyon olarak ortada gibiyiz. fikstürümüz kolay değil. 2 ters sonuçla oluşan olumsuz hava 8'de 8'i tersine çevirip tepe taklak gitmemize neden olabilir. öte yandan 2 olumlu sonuç iyice elimizi güçlendirecektir. taraftar rakiplerimizin kötü oyununu yorumlayıp bunları yeneriz sorun olmaz diye yorumluyor ama gerçek şu ki kötü oyuna rağmen maçlarını kazanan rakiplerimiz var. onları yenebilecek güçte olmamız puan kaybetmelerini bu kadar umursamamamıza neden olmamalı. kötü oyunların yanında hakem olayları da var ki biliyoruz ülke futbolunda yönetimde eyyam eksik oluyor.

    kısacası konsantrasyonu kaybetmemek lazım. ne futbolcular olarak ne de taraftar olarak. şampiyonluk kolay gelmiyor. fatih terim'in dediği gibi şampiyon olunuyor 2 gün sonra unutuluyor hemen bir sonraki senenin şampiyonluk hesaplarına giriliyor. değer bilmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın