resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24506
    kendisi kulübümüzün en büyük değerlerinden biridir. kazandırdığı başarıların bi örneği yok.

    bununla birlikte galatasaray'ı galatasaray yapanları sorarsanız ali sami yen'in, gündüz kılıç'ın, jupp derwall'in ve karl heinz feldkamp'ın kim olduğunu öğreneceksiniz önce. nicelikte zayıf kalsa da nitelikte sonsuzluğun mimarı bu adamlardır.

    bu kulübün tarihi ve heybeti sizin kısıtlı kişisel hafızanızla ölçülmez. 100 seneden fazla mazisi adı sanı duyulmamış kahramanlarla doludur.

    ve bu kulüp her hangi bir kişi olmasaydı acınası halde olurdu denilecek bir kulüp değildir. bir çatı altında bayrak yarışını benimsemiştir. aslolan o çatıdır.

    bu kulüp sınıfta en çok parmak kaldırmakla övünecek taraftarın desteğine muhtaç değildir. tarih der ki bu kulübün taraftarı iki kale direğinin arasını ancak dolduracak sayıda idi. nerden geldiğini unutmayacaksın.

    futbolun romantizmini küçümseyen taraftar bilsin ki başarı için takip ettiği bu spor onun için günlük hayatında komplekslerine pansuman yapacağı bir tatmin aracından başka bir şey değildir. ne durumda olursa olsun 100 yılı devirmiş bir ortak tarihin olduğu camiaları küçümsemek doğru değildir. belki katlanmamız gereken bir dönemdeyiz ama bu onları yok saymamızı gerektirmez. bu devranlar dönecektir.

    not: hala kendi teknik direktörüne beden öğretmeni diyen taraftarları görüyor bu gözler: (bkz: #2065645)
App Store'dan indirin Google Play'den alın