• 48
    ligin en zorlu deplasmanlarından birine belki de en zoruna çıkacağımız maç. gerek hava koşulları gerek saha zemini gerek rakibin fiziksel oyunu bizi oldukça zorlayabilir.

    gümbür gümbür oynayan yeri geldiğinde de tempoyu düşürüp oyunu sakinleştiren ve en güzeli de maç içerisinde uyguladığı taktikler ile mutlu eden bir takımımız var. son maçların hepsinde güzel oyun ve skor ile bu maça çıkıyoruz. son maçlarda sergilediğimiz performansı gösterirsek rakip tanımadan yenemeyeceğimiz takım yok bu ligde. ancak bunu saha yansıtmanın yolu ciddiyet ve konsantrasyondan geçiyor. birazcık bile rehavete kapılmak bizi kötü durumlara düşürebilir.

    şu an şampiyonluk yarışı başa baş gidiyor ve en ufak hataya bile tahammülümüz yok. bu nedenle çıkıp aslanlar gibi mücadele etmeli ve bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. oyuncusu, teknik heyeti ve taraftarı ile şampiyonluk coşkusunu arkamıza aldık. bunu devam ettirmenin yolu da maç maç gidip her rakibi yenmekten geçiyor.

    bu maça lemina yetişir mi şu an için belirsiz ancak benim tahminim en azından kadroda olacak duruma gelecektir. rakipte ise önemli bir eksik bulunmuyor. büyük ihtimalle fiziksel oynayarak saha avantajları ile bizi yıldırmak isteyeceklerdir. burada son zamanlarda yaptığımız gibi pasla çıkışlarda topun hızını artırmamız bu fiziksel oyunlarını boşa çıkaracaktır. adım gibi eminim fatih hoca ve ekibi bu maça da en az fenerbahçe derbisi* kadar ciddiyetle hazırlanacaklardır.

    yapılması gereken belli; sahaya çıkacağız son zamanlarda olduğu gibi yine aslanlar gibi oynayıp teknik, taktik, fizik her ne varsa her konuda üstün gelerek bu maçı kazanacağız ve belki de rakipler ile puan farkını bir şekilde az da olsa açacağız.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın