• 1083
    maçın 90 dakikasını şimdi izleyebildim.

    gayet sakin, diri ve istekli oynamışız. sahada ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü sergilemişiz. özellikle donk ve seri'nin sakin kalarak hatasız oynaması dikine çıkışlarımızı olumlu yönde çok etkilemiş.

    hakemin faul çaldığı her pozisyonda fenerbahçe'li futbolcu ve taraftarlar korkunç bir itiraz yumağı oluşturmuş ama düdüklerin birçoğu doğru. özellikle dirar ve ozan'ın enteresan hareketleri olmuş bizim futbolcularimiz üstünde.
    kadıköy'de bu düdükleri çalacak yerli bir hakemi hayal bile edemezdim.

    bir söz de oradaki taraftarımıza; hepsinin yüreğine, ağzına sağlık. saraçoğlu deplasmanında yalnız bizimkilerin tezahüratlarını duydum. fenerbahçe cephesinde bu 20 yıllık yenilmezlik serisi çok ciddi bir stres oluşturmuş. izlerken bunu çok net hissettim. bence artık onlar da rahatladı biz de.

    3. golü attığımız andan beri bütün dertlerimi unuttum, aşırı mutluyum. belki bu mutluluk bâki değil fakat bâki olan bu dünyada zaten yalnızca bir hoş sada değil mi?

    bu seneyi şampiyon bitirip yazın kadroyu gençleştirmeye yönelmeliyiz ama bu başka bir başlığın konusu.

    terim'in ciddiyet ve konsantrasyonuna güveniyorum. oyuncularımıza güveniyorum. lemina ve andone'nin dönüşünü dört gözle bekliyorum. bu sene çok çılgın bir şampiyonluk bekliyorum. şampiyon olur da doğru planlamayı yapabilirsek 5. yıldız o kadar yakın ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın