resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17027
    gece gece ortaya çıkan hayranlarına: " siz ne ara düştünüz güzellerim" dedirten topçu.

    yahu kardeşim siz ne anlatıyorsunuz ya. karıştığı adli vakaları, kavgaları saymayacağım. sabah sabah kimsenin o iğrenç olaylarla midesi kalkmasın.

    kulübümüzü "teklifleri çok komik" diyerek aşağılaması, formamıza yaptığı çirkin "or.spu rengi" benzetmesi, hocamıza atfettiği, "seni bu uçağa alanın a...a k.yayım" küfürünü unutmamız mümkün değil.

    birde olay 'siyasi' muhabbeti var. kardeşim belki de, şu an takımımızda aktif futbol yaşantısını sürdüren futbolcular içinde de; mevcut düzene oy veren, gönül veren birileri vardır. ama hiçbirisi bunlara omuz dayayıp şirin gözükmek adına milyonlarca taraftarı karşısına alma cürreti göstermedi. oy vermek başka şey, o yoldan yürümek, siyasi bir figüre dönüşmek başka şey.

    ardacığım, galatasaray üzerine yoğunlaşma güzel kardeşim. bak tff başkanlığı için "birileri" operasyon çekiyor "birilerine". bu konjonktürde yerini iyi al. 2 seneye federasyonda kıyak bir koltuk sahibi olabilecek potansiyele sahipsin. bırak artık takımın peşini. seni sipsi olarak hatırlayan bizleri de daha fazla üzme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın