resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3547
    sırf taraftarın bir kısmı kendisine romantik hisler besliyor diye bek oyuncusuna evrilmeyecek futbolcu. yaşı geçmiş , herhangi bir özelliği olmayan milyon euroları alan adam çok cefakar lafları edilmiyor mu tav oluyorum.

    yine ofsayt entrilere kafadan girecek ama tane tane açıklayalım:

    hız : vasat, ligdeki herhangi bir bek oyuncusu kadar belki biraz daha yavaş kafaya oynayan takımlardaki oyunculara kıyasla.

    kuvvet: bek oyuncusu için çok elzem olmasa da , ikili mücadele kazanması açısından yetersiz, ancak cılız kanat oyuncularıyla mücadele edebilir oda çalım yemezse.

    enerji: enerjisi iş yapar seviyede, zaten bide çabuk yorulan nefesi kesilen bir futbolcu olsaydı bek oynayamazdı*.

    teknik: tekniği çok düşük, pasları kimi zaman 3 metre yanında ki oyuncuya ualaşamayacak kadar kalitesiz, orta açamıyor, uzun pas için konuşmaya gerek yok.

    dribling: yok, hız ve çeviklik açısından yetersiz olduğu için yetenekli olsaydı dahi adam geçmesi pek olası değil. top kontrolü vasat denebilir.

    defans : kuvvetsizliği, agresif bir karaktere sahip olmayışı , hamle yapmadaki mental yetersizliği ile birleşince çok kolay çalım yiyen bir oyuncuya dönüşüyor. ligdeki beyinsiz, apaçi, hızlı kanat ve forvet oyuncuları için gerçekten kolay hedef.

    mental: en iyi olduğu alan, çabuk pes etmeyen mücadeleden kaçmayan ve profesyonel kişiliğe sahip. ama futbol açısından konuşacaksak ne ofansif ne defansif anlamda ne de toplu ve topsuz oyun planlarında nerde duracağını bilen bir oyuncu değil. bu da oyununa özellikle defansif anlamda çok fazla eksi yazıyor. hucüm anlamında fena olmasa da bu bölgeye ait yetiler olmadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor.

    özetle linnes geldiğinden bu yana bir arpa boyu yol kat etmedi, çıkışa geçtiği dönemler oldu fakat sağ olsun fatih terim tarafından kesik yedi. 2 kanadı da idare edebilen bir futbolcu olduğu için iyi bir yedek ama yabancı sınırı düşünüldüğünde gereksiz kontenjan ve yeteneğine denk gelmeyen ücret alıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın