• 1716
    çok eskiden spor servisi programında sık sık sporcularımızın diğer ülkelerdeki sporcular gibi dünyaya ve hayata dair özgün bakışları olmadıklarını, konuşmadıklarını ve haklarını savunmak için sendika çatısı altında birleşmeleri gerektiğini söyler, ben de kendisine hak verirdim. sonra hayat demirkol'un samimiyetini sınamış, aslan parçası cenk akyol, hepimizin bildiği üzre, şampiyonluğumuz sonrası sıcağı sıcağına demeç verirken, gezi olayları karşısında 'penguen' olan ntv'nin mikrofonunu itmiş, o mikrofona konuşmamış ve hayata dair bakışını oldukça zarif bir şekilde ortaya koymuştu. daha sonra ekürisi, ntvspor müdürü, ''amaaaan canıııım, şimdi bunun ne alakası var'' fuat akdağ, galatasaray spor kulübüne, cenk akyol'u şikayet ettiği bir mektup yazmış, yönetimimiz bu über yakalayı ciddiye alıp, bu mektuba cevap bile vermemişti. (ulan iyi ki galatasaraylıyım be) sonra formunun zirvesinde ve uzun zamandır milli takımın bir parçası olan cenk akyol, milli takımdan kesilmişti. sağır sultanlar bile bunun sebebinin basketbol milli takım sponsoru olduğunu biliyordu. (garanti bankası, ntvspor= ferit şahenk)

    tüm bunlar olurken, sporcularımızın fikirlerini ortaya koymasını hararetle savunan, entelektüel demirkol, haksızca milli takıma gidemeyen cenk akyol ve süreç için ağzını açıp tek kelime etmemişti.

    böyle bir kişinin, ''oyun oynanırken, kural değişmez'' diyen başkanımız mustafa cengiz'e, ''ee sen de şunu şunu yaptın'' diyebilmek için kırk dereden su getirmesini, hangi akla hizmet, florya tapusunu ağzına almasını şaşkınlıkla değil, ucuz bir komedi filmini izler gibi izlemenizi tavsiye ederim.

    fener medyasının en ''entelektüel'' üyesinin bile seviyesi ortada. ne denilebilir ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın