• 1713
    https://mobile.twitter.com/.../1216746784736890880

    --- alıntı ---

    mehmet demirkol: "mustafa cengiz diyor ki, 'maç sırasında kural değişmez.' doğru. e florya tapusu alınmış. maçta kural değişmesi değil mi bu?" #beinmanşet

    --- alıntı ---

    değil. bu maçta kural değişmesi değil. neden değil biliyor musun, anlatayım.

    galatasaray florya'ya karşılık bir arazi aldı, kemerburgaz'da. yanlıştı hem proje olarak hem yer olarak bunu o zaman da söyledik biz ama neyse anlaşma yapıldı el sıkışıldı diyelim tamam.
    araziyi bize kim verdi? türkiye cumhuriyeti devletinin kurumları değil mi? tamam.
    bu araziye bizden önce maden ruhsatını kim verdi? türkiye cumhuriyeti devletinin kurumları değil mi? tamam.

    soruyorum: burada galatasaray'ın hatası nedir? hangi yazılı kural çiğnenmiştir? bak maden ruhsatı olan yerin yapısı değiştirilip bize bu araziye yeni tesisleri kurma izni verilse bu kural değişikliği olmayacak mıydı?

    soruyorum: türkiye futbol federasyonunun "nasıl olsa tutturamazlar işimize yarar birilerini şampiyon yaparken kullanırız puan silmeyi" diye düşünerek (kimin hakkında düşündüğünü kamuoyu vicdanına bırakıyorum) çıkardığı mali limit kuralına uyup uymamak her takımın kendi tasarrufunda değil midir? yani istese transfer yapmayarak yada daha düşük bütçeli oyunculara yönelerek bu limiti tutturmak ellerinde değil midir?

    soruyorum: bu iki konuyu - birisi bilerek, isteyerek limit aşmış bir camia, diğeri devlet tarafından verilen arsanın devlet tarafından maden ruhsatı verildiğini bilmeden zarara uğratıldığı bir camia - nasıl birbiri ile benzetip de bu açıklamayı yapabiliyorsun?

    soruyorum: akli melekelerin yerinde midir? kafanın içindeki pembe organa yeterince kırmızı sıvıdan gidiyor mu?

    devlet bize arazi vermiş, maden ruhsatı var. tesis kuramıyoruz. çözümü protokolü iptal edip bize eski yerimizi geri verip üzerine ceza ödetmekte buluyorlar burası tamam. gerçi o cezayı da hiç anlamadım, arkadaş benim suçum ne? ha dönemin başkanı dursun aydın özbek "yok illa burası olacak" diye diretip aldıysa onu bilemem tabi ama o kadarını da zannetmiyorum. devletin kendi kendine bilmediği işleyişi yüzünden benim camiam cezalanmış, kural değişikliğini göremiyorum ben burada kimse kusura bakmasın.

    fenerbahçe limiti takmamış, harcamış harcamış geçmiş. kendisi bilerek isteyerek yapmış. bak bir kural var "%30 üzerine çıkamazsın" diyor. fenerbahçe bunu kendisi isteyerek takmayıp bu limiti geçmiş. kural değişikliği de yapılacaktı, kamuoyu bu kadar bu konu üzerinde durmasaydı. zorlu center. daha ne diyeyim sana.

    bu ikisini birleştirip de florya anlaşması üzerinden galatasaray'a, galatasaray başkanlık makamına, bir camiaya falan laf soktuğunu düşünenlerin net olarak ya beyinlerinden problemleri var ya da parayı o kadar çok seviyorlar ki dillerine kadar satmakta herhangi bir problem görmüyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın