• 35
    "hoca hoca takım 138bin milyon euro değerinde kadro oynatamıyorsun devrin geçti hoca. futbolculara bile sözün geçmiyor artık! birak istifa et yeter artık."

    gibi kalıplar kullanılarak eleştirildiği düşünülen galatasaray tarihinde efsane statüsünü hak etmiş kendisinden başka maksimum 1 kişi olan adama böyle mesnetsiz, akıl ve bilimden uzak ifadelerle eleştiri kisvesi altında saldırıldığında karşı çıktığım için bazı elitist kitlelerce fatih terimci olmakla, özelden küfür yemekle karşı karşıya bırakıldım.

    tudor aynı ifadelerle eleştirilse(veyahut saldırılsa) kimse böyle tepki gösteremez size. saygısızlık yapma arkadaşım demez kimse. ancak konu fatih terim olunca gittiğiniz maçı aldığınız bileti, formayı sayarak saygısızlık yapamazsınız. 25-26 yaşında adam gelmiş hocanın başarısı yüzünden galatasaraylı olmuş adam gelmiş burda hocayı itin götüne sokacak yok ya. herkes her şeyi kendine hak görüyor. ben fatih terimi saygısızca eleştirenleri eleştirince fatih terimci oluyorum. mağlubiyetten hemen sonra pirlo başlığını hortlatan arkadaşlar var mesela büyük eleştiri yapmış oluyorsunuz fatih terim'e. işin ironik ve kötü tarafı bunu yapan adam da fatih terim uefa kupasını aldı diye gelmiş galatasaraylı olmuş adam. insan yaparken utanır. hoca başarısız olabilir, başarısız olduğunda nedenleri ortaya koyarız hep beraber anlamadığımız her şeyi dile getiririz saygı çerçevesinde sonra susar hocanın düzelmesini bekleriz, bu 1-2 sene olabilir çünkü fatih terimin buna kredisi vardır. teknik ve taktik anlamda kaideyi taciz eden istisna tarafından bol bol eleştiriliyor tenkit ediliyor hoca bir kere kendisinin suçlandığını nasıl saldırırsın hıı hocaya dendiğini görmedim, rahatsız edici gelmiyor, üslübu düzgün, saygılı, mabadından çıkarıp eleştiri diye yazmıyor altını bir bir dolduruyor. galatasaraylılık sadece galatasaraya değil onun değerlerine de sahip çıkmak olmalıdır. benim için açıklaması budur. bazıları için fatih terim şampiyon olursa ilk ben yazayım başlığına eğer olamazsa hoca mı be o. saygı duymak gerekiyor mutlaka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın