resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23048
    2019-2020 sezonundaki performans durumundan oturu kendisinden ayrilmasini istemek, kendisini gondermek, kendisinden istifa etmesini istemek gunun sonunda galatasarayi zararli cikartacak hocadir.

    - suan takim icindeki bazi futbolculari transfer arasinda elden cikartabilmek icin "istememesine" ragmen ilk 11 surdugune inandigim hoca.

    - sorunlarin farkinda, cozumleri olmasina ragmen kaos yaratmadan, camiada yanginci tayfaya bahane vermemek icin, sessizce cozmeye calisan hoca.

    fatih terim icin en kolayi "5 futbolcuyu kestim" diyerek gaz almak arkadaslar. ancak bu adam istiyor ki o 5 oyuncuyu "satabilsin". satamadigi oyuncu kulube hem maas yuku hem de fayda alamayacagi icin anlamsiz.

    kendisi formsuz degil. elinde parasi olmayan bir kulupte, ekonomisi batik bir ulkede, arkasindan bicaklamaya hazir bir futbolcu toplulugunun ortasinda galatasaray icin mucadele veriyor.

    verin hocaya 50 milyon transfer butcesi ve 20 milyon maas butcesi, bakin o zaman yuzune bakiyor mu bu takimin yarisinin. adam caresiz! bunu gormeyen galatasaray taraftarinin vah haline.
App Store'dan indirin Google Play'den alın