resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4014
    bir musibet, bin nasihatten yeğdir sözündeki musibettir kendisi. artık gerçekten ama gerçekten futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapmalıyız. artık bu olay da kulağımıza küpe olmadıysa, daha da akıllanmayız.

    dünya yıldızı transferine asla karşı değilim, fakat normal bir transferden çok daha fazla üzerine tartışılması gerekiyor alınma süreci esnasında. baktığımızda bu adamın transferi öncesi yaşananlar, transferinde çıkarılan yaygara ve sonrasında günümüze kadar olan süreç gerçekten çok tat kaçırıcı. bir sneijder transferine bakın, o transfer sürecine, yaşananlara ve sonrasına; bir de bu adamın transferi ve sonrasındaki sürece bakın. eğer her iki transfer esnasında da gündemi az çok takip edebildiyseniz, farkı yakalayabilirsiniz.

    hiç girmeyecektik bu topa, hiç. %100 iyileşecek mi yani bu saatten sonra? öyle bile olacak olsa ne zamanı bulacak? kaldı ki öyle oldu, ne verebilecek ki bu takımla, bu kötü oyun içerisinde? resmen oldu bittiye getirildi. tabirimi mazur görün, ancak, saf ama zengin bir çocuğa paragöz, çirkin ama makyajla göz boyayan bir kız alınmış gibi duruyor.

    o saf ama zengin ama zengin çocuk biziz malesef :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın