resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7855
    doğru futbol oynayan takımda nasılda sırıtıyor o zayıf mental yapısıyla. atağa çıkarken o kadar çok kaçıyor ki toptan bazen belhandayı arasan da bulamıyorsun sahada. pres yerken öyle kötü pas tercihlerinde bulunuyor ki pasla çıkmak imkansız hale geliyor. bütün takım yırtınıyor, bugün gerçekten çok yoruldular, beyefendi yürüyerek defansa geliyor sanki bana ronaldinho. az önce 2 asist yapmış o yüzden defansı siz yapın tavırlarında.

    ya yıldız dediğin, takımda insiyatif hakkı bu adamda dediğin futbolcu bir tane kaliteli pas atamaz mı? sağlam bir dripling atamaz mı? he, atamıyorsan da sende basit oynamaya takımının oynadığına uymaya çalışırsın ama oda yok. kankası ile birlikte bok gibi oynadıkları maçta bile yıldız oyuncu tavırlarından hiç ödün vermiyorlar.

    bugüne kadar hep savundum hemde hic sevmediğim halde. bize geldiği zamandan günümüze, az da olsa kendine kattığı herşeyi silmiş aklından aynı dangalak belhanda geri dönmüş bu sezon.

    umarım son sezonu olur . artık bendeki kredisi bu maçla birlikte bitmiştir. ben net bir şekilde ne feghouliyi nede belhandayı bu takımda istemiyorum.

    yıldız oyuncu olacaksa atsın senede 15 gol 10 asist, gelsin ağzıma sıçsın hiç önemli değil. hiç izlemesek yıldız futbolcu bu adamı yıldız zannedicez. izledik işte taliscayı bir sezon. yıldız futbolcu o 6222. defans yapmaz pres yapmaz ama leblebi gibi gol atar, frikik atar, kafa atar. yada bak sosaya asisti pas kalitesi oyun vizyonu. istemiyorsa yapmasın defans sosa çünkü asıl yapması gerekenleri iyi yapıyor. ama bizimkinde ne gol var ne pas kalitesi ne de doğru tercih. belhandanın neyi çok iyidir? bilen var mı? biz bu adama 4 m euro maaş veriyoruz gerçekten yazık ya. şu adama yapılan yatırıma , harcanan paraya, zamana yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın