• 191
    fenerbahçe'nin biz gol atana kadar top'a sahip olabileceğini düşünmüyorum. kontra atak ile, hızlı hücum ile etkili olabilirler. muriqi-kruse ile uzun oynayıp ileride top indirip direkt hücum düşüneceklerdir. fakat dediğim gibi topa sahip olup baskı kurabileceklerini düşünmüyorum.

    biz ise golü bulana kadar topla daha fazla oynayacağız. arkamızda açıklar vereceğiz, topla çıkarken kayıplar yapacağız belki ama oynayan biz olacağız. golü erken bulursak bizim için çok daha iyi çünkü gol attığımızda geriye yaşlanma tepkisi verebiliyoruz ama erken bulacağımız bir gol ile oyun disiplinini bozmadan 0-0'mış gibi devam ederiz.

    fenerbahçe'nin en zayıf yönü savunmadan top çıkarırken yaptıkları top kayıpları (aynı bizim gibi) ve üstüne ağır stoperleri. topu rakip sahada tutarken kaybettiğimizde yapacağımı pres ile geri kazanma süremizi kısaltabilirsek kaptığımız toplar ile etkili olabiliriz. özellikle gustavo-emre ikilisini top rakipteyken tuttuğumuzda geriye sadece uzun top seçenekleri kalıyor çünkü savunma oyuncularının oyun kurma meziyeti yok. uzun top atıp ileride baskı yaparak top kazanmaya çalışacaklar fakat brugge deplasmanında topu iyi çevirdiğimiz için bu işi fenerbahçe'den daha iyi yapan brugge pres yapmaktan vazgeçmişti. bu sefer evimizde ve brugge'un yarısı kadar etkili pres yapabilen bir fenerbahçe var karşımızda.

    skor tahminim 3-1. maçı kafamda oynadığımdaa bu söylediklerim ortaya çıktı dün gece 3-1 kazandık. benimki sadece bir tahmin tabii bu yorumları da taraftar bakış açısıyla yaptım. umarım kazanan biz oluruz. nasıl kazandığımızın pek bir önemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın