resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21104
    çok iyi galatasaraylıdır, gönülden sever takımını. aynı zamanda takımının da efsanesidir.

    bu sezon formsuzdur ve inadına devam ederse formsuz kalacaktır.

    artık lig 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz lig değil. her takım daha güçlü ve puan almak çok daha zor. oynatmaya çalıştığı futbol artık günümüze senkronize olmuyor. hem defansta hem ofansta hata veriyor. artık taktik mi değişir, ilk 11 mi değişir beni hiç ilgilendirmez. şu an bizim takımda ki en büyük problem teknik ekiptir. son gelişinden bu yana, iyi top oynadığımız maç sayısı çok ama çok az.

    üretilen bahanelerin hepsi boş. olmayan bir şeyin bahanesi olmaz. senin 0 hücum varyasyonun varsa bu pas hataları yada oyuncu profilleri ile alakalı değildir yada hakem hataları yada kaçırılan gollerle de alakalı değildir. hucüm planın yoksa yoktur, deneyipte oyuncuların yapamadığı bir şey göremiyorum. bu oynanan futbolla avrupa başarı hayal. lig içinse, bu kadar kötü oyunla şampiyon olunacaksa futbolculara yazar başkasına değil, aynı geçen sene feghouliye yazdığı gibi.

    şu ffp dönemi boyunca fatih terim takımın başında olmalı ve gerçekten sadece futbola odaklanmalı. ben artık bize yapılan kötü niyetli hareketlere sahada cevap verebilen bir takım görmek istiyorum. ligde iyi futbolu oynayan takım,ligi donunda sallar, ligde mücadele kalitesi yüksek fakat futbol kaliteside bir o kadar kötü ve ilkel. dolayısıyla man city yada bayern münich olmaya gerek yok, biraz futbol oynayan nisanda rahat rahat şampiyon olur.

    bende isterdim ffp olmasın, terim yerine conte yada favre gelsin, transferlerini geniş bir bütçeyle yapma şansları olsun, gerçekten türkiyenin bayern münichi olalım. ama üstümüzde ffp belası var, lig temiz oynandığına dair güven vermiyor ve yatırım yapmaya engel kocaman bir borca sahibiz. dolayısıyla terimin istifa etmesini isteyenler hayal görüyor. galatasaray terime, terimde galatasaraya mahkum mevcut realitede. yerine gelecek td bu ekonomik şartlarda, bu federasyon yönetimiyle ve medyada oluşturulan algılarla hiç bir şey yapamaz. önemli olan şu an terimi tekrardan futboluna odaklanmaya ikna etmek ve yapıcı eleştiride bulunmak. bunun dışında ki her şey galatasaraya zarar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın