resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20880
    temsil kabiliyeti zayıf, bir şeylerden korkan adamlar tarafından yalnız bırakılan, doldukça dolan bizlere verdiği söz yüzünden susan,istifayı basıp gitmeyen galatasarayın başına gelmiş en güzel şeylerden biri. birileri galatasaray'ın üstüne oyun oynayacak birileri kapalı kapılar ardında sizi seviyoruz da şu fatih terimle çalışmasanız keşke diyecek, birileri çıkıp galatasaray'ın üstüne oynadıkça hoca çıkıp konuşacak ilk konuştuğu anda da ceza yiyecek.

    keşke başkan bugün falcao transferinden bahsetmek yerine tepkisini gösterseydi. beşiktaş başkanı galatasaray'ın kazandığı şampiyonluklar lekelidir derken başkan fikret kardeşim yakışmıyor demek yerine gerçekleri korkmadan konuşabilseydi. hocanın yerine koyun kendinizi haksız yere dalga geçercesine 19:05'te 4 maç ceza yiyorsunuz sonra başkanınız çıkıyor basın toplantısı yapıyor. falcao'dan, fikret kardeşimden falan bahsediyor. hoca istifa etmiyorsa hem şer odaklarının ekmeğine yağ sürmek istemediğinden, hem de bizlere verdiği sözü yememek içindir. geçen sene demedi mi bu adam böyle hafızalarımız tazelensin diye video: https://twitter.com/.../1089239530421538817

    o başka bir şey artık yok ama hocayı çok çok zorluyorlar.tff başkanlık seçiminde neden galatasaray safımız belli olsun diyerek bir aday göstermedi? galatasaray geçen sene doğranırken hoca çıkıp konuştukça ceza yedi. bizim yönetim ekibi bizlerin baskısına dayanamayıp 2. basın toplantısında birazcık anlayacakları dilden konuştu. biz bu senaryoyu daha önce yaşadık. hoca 4 hafta ceza yemiş nihat özdemir çok iyi bir adamdır falan konuşuluyor gstv'de başkan rakiplerimiz sakın alınmasın diyor her cümleden sonra.

    ben kabullenemiyorum şu durumu. hocanın yerinde olmak istemezdim. arkanda durması gereken adamlar çıkıp arkanda duruyor gibi gözükürken kendi şovlarını yapıyor. ceza almamak için her cümlede bir aman ayranımız dökülmesin aman fikretciğim aman alicim böyle olmuyor beyler bu iş. ya çıkıp gerçekleri çat çat konuşacaklar yada ben kendi adıma bugünden sonra bazılarınızın 6222 git sende ya diyeceğini bilerek yönetimi istifaya çağrıyorum. evet çok başarılılar, evet ilk kez kar ediyoruz. ama galatasaray'ın hakkı çatır çatır yenilirken susan adamın benim için hiç bir kıymeti değeri yok .
App Store'dan indirin Google Play'den alın