resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 2238
    son zamanlarda sıklıkla aynı şeylerden bahsediyorum. bugün de aynı konuyu konuşmak için carole'u seçtim. bizden ayrıldıktan sonra ne yapıyor, oynuyor mu diye transfermarkt sitesinden verilerine baktım. carole takımının banko oyuncusu. bu sezon 8 maçta(720 dakika yapar) 680 dakika oyunda kalmış. yani maçların tamamında ilk 11 çıkmış. fransa'nın orta sıra bir takımında oynuyor. biz buradan nasıl gönderdik carole'u? lütfen gitsin, galatasaray tarihinin en kötü beki, rotasyon için bile kötü vs. vs. vs. ki bunlara rağmen genç yaşında geldiği ve düşük ücrete oynadığı için para kazanarak gödnerdik carelo'u, orası da ayrı bir mevzu.

    gelelim söylemek istediğim şeye; fransa 1. ligi'nde orta sıra bir takımın banko oyuncusunu galatasaray için çok yetersiz buluyoruz, ki olabilir, yetersizdir, ancak sonra henüz profesyonel maçı bile olmayan genç oyuncularımızın, adem yerine, şener yerine takımda rotasyon oyuncusu olabileceğine inanıyoruz, bunu istiyoruz, bu olmadığında eleştiriyoruz. bizim genç oyuncularımızın bırakın fransa 1. ligi'nde banko oynayabilmesini, onlar daha ptt lig'den tekli alamıyorlar. bizim pek çok gencimizin seviyesi ne yazık ki 2. lig. kaldı ki orada bile fark yaratamıyorlar, sıradan oynuyorlar. başka başlıklarda kiralık oyuncularımızın durumunu defalarca yazdım. eşbette yaşları genç, gelişebilirler ancak 20 yaşına gelip de ptt lig'de bile süre bulamayan adamdan galatasaray'a rotasyon oyuncusu olacağına ben inanmıyorum. fatih hoca zaten potansiyeli olan adama formayı illa ki veriyordur, vermiştir. zaten bizde oynaması gerektiği iddia edilen ancak oynatılmayan hangi genç oyuncu gittiği takımda kendini ispatladı, orada sivrilebildi ki? zamanında oynatılmıyor diye üzülüp kızdığımız oyuncuların pek çoğu bugün 2. ligin gayet sıradan oyuncuları konumundalar.

    carole benim sevdiğim bir oyuncuydu, kesinlikle de potansiyeli vardı ama bir eşiği geçemedi, sonrasında da bilinen ya da bilinmeyen nedenlerden biraz geri gitti. ve sorunsuz şekilde de gönderildi. benim için çok başarılı bir transfer hikayesiydi carole. umarım benzer şeyler devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın