• 10
    fetö nasıl pis ve şerefsiz bir örgütse, futbolda da fenerbahçe öyledir. şike yaptığını kabul eden aziz yıldırım, cezanın şahsa verilmesi konusunda "ben şikeyi kendim için yapmadım, fenerbahçe için yaptım" demiştir.

    zamanında bjk'yı ihsan kalkavan ve murat aksu ile ele geçiren örgüt, ibreyi fb'ye çevirmiş kulübün bulaştığı suçlardan ele geçirmeye çalışmış, daha sonra ise ilk genel kurul'da şimdiki başkan yalı evladı yönetimden atılmış yerine kadir topbaş'ın ve ahmet davutoğlu'nun yeğenleri alınmış. kulüp fetullah gülen'e biatını belirtmiştir.

    rok'un a.y.'i tehdit ettiği mit dosyalarında geçtiği belirtilen whatsapp konuşmalarında 15 temmuz gecesi a.y.'nın darbeye olan memnuniyeti hala daha konuşulur.

    ayrıca dava açılınca uefa tam denetim istemiş, tff vermeyi reddetmiş, gerekli ceza gelmeyince de uefa kendisine gelen kanıtları gerekçe gösterip şikeci kulübü 2 yıl avrupadan men etmiştir. eğer uefa'ya kalsaydı, uefa yunanistan, iskoçya, italya'da yaptığı gibi fb'yi amatör lige kadar gönderecekti. tff'nin pervasız tavrı az daha uefa'dan men edilme cezasıyla karşı karşıya bırakacaktı türk futbolunu.

    bağımsız bir yargıya kavuşunca tekrar görülmesi gerekir bu davanın. fb'nin amatöre, dönemin fenerasyon yönetimininse demir parmaklıkların ardına gönderilmesi gerekir. bu adaletin türk futboluna borcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın