• 1
    fenerbahçeliler tarafından açılmış tag. sanırım mahkeme şike davasının fetö tarafından yürütüldüğünü vs kabul etti ve fenerliler de böyle bir tag açmış.

    şimdi ben mahkeme işlerinden, yasalardan falan anlamam. olaya gayet sade bir şekilde, futbolsever sıfatı ile yaklaşacağım. fenerbahçe camiası kendilerine kumpas kurulduğu öne sürüyor. fetö fenerbahçe kulübü başkanını, yöneticilerini ve bazı futbolcuları usulsüz olarak dinlemiş, takip etmiş ve bu olaylar yaşanmış diyor kendileri. buraya kadar her şey çok normal tabii ki. fetö böyle bir şey yapmış olabilir fakat kafamda bazı soru işaretleri oluşuyor. mesela bu operasyonu kim başlattı? dinleyen polisler kim? kim tarafından yürütüldü? tamam başta fetö var ama o polisler kim? bu delilleri toplayan polis memurlarının ismi cismi belli mi?

    hadi diyelim bu soruların cevabı var. şimdi geliyorum asıl meseleye. bence konu fetö-futbol ilişkisi falan değil. bu ülkede birçok şey saklanıyor zaten yoksa kimse bulunduğu mevkide duramaz. şike olaylarından önce fetöcüleri kulübüne üye yapan adama kumpas kurulması manidar mesela.

    işin futbol tarafına gelelim. mahkemede aziz yıldırım ses kayıtlarının kendisine ait olduğunu kabul etmiş. ahmet hakan'ın sunduğu bir programdan avukatları böyle söyledi. ben de soruyorum şimdi bu işi fetö ortaya çıkardı diye yapılan şike niye kabul edilmiyor. şikeyi kimse sana zorla yaptırmadı, üstüne üstlük kabul de ettin. bu nasıl kumpas peki? şikeyi ortaya bir terör örgütü çıkardı diye şike yapılmamış mı sayılıyor.aykut kocaman'ın deyimiyle; hız sınırı geçilmiş, radar tutulmuş ama radarı tutan polis değil. e bu hız sınırını geçtiğin gerçeğini değiştirmiyor ki.

    bunun algısını çok güzel yapıyorlar. fetö yaptı biz yapmadık masalına kendilerini inandırıyorlar. aynı 28 tane şampiyonlukları olduğuna inandıkları gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın