• 7130
    bizim taraftarın çoğunluğu maalesef, nankör, futboldan anlamayan ve sıfır tolerans ile hayatına devam eden ergen ya da ergen ruhlulardan oluşuyor. babamlar zamanında 14 sene beklemişler şampiyonluğu, şimdikiler 2 sezon olamasak stadı yakar, arabadan kaptan çekerler. neredeyse değer yargıları yok. evet tanıdık bir takımın taraftar profiline yaklaşmaya başladılar.

    futbolcu başlıkları bunun ispatı niteliğinde (bkz: younes belhanda) ve (bkz: mbaye diagne)ye organize bir nefret var. ben (bkz: 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı)ni canlı izleyemedim. uçağımı ayarlamistim ama sagolsun (bkz: pegasus) 3 saat rötarı koyunca bayaa geç saatte izleyebildim. izlemeden önce de sözlüğe bakmıştım, yani maçı bayaa karamsar bir durumda açmıştım. seyrettiğim maçta kayseri bütün maç organize şekilde faul yaptı. neredeyse her pozisyon devam eden kontaklar yaptılar, hakem özellikle ilk yarı görevini doğru yapsa bu maçın farklı bir hikayesi olurdu.ilk yarıdan bağımsız olarak, sahada ikinci yarıda maçı arayan bir takım vardı.

    neyse maç başlığı değil bu sebeple bu konuyu çok uzatmayacagim çünkü olay aslında girdinin başında bahsettiğim taraftar. özellikle adını verdiğim iki ve bunların yanında çeşitli diğer futbolcularimiza da sallayan taraftar. dikkatinizi çekmek istediğim nokta (bkz: fatih terim)in maç sonu toplantısı. adam ısrarla 2haftadir diyor ki, "dışarıdan o kadar çok düşmanımız var ki, şu anda içerideki bu garipliklerle uğraşmamaliyiz, total futbol öncesinde bize total birlik gerekli" hadi bizi dinlemiyorsunuz, bari hocayı dinleyip şu çatallı kelimeleri şimdilik gizleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın