• 65
    https://gss.gs/mHz.jpg

    evet bilet sahtedir.

    maç biletleri karaborsaya düşmüştü. maç günü yeni açık önünde erkenden konuşlandık. karaborsada fiyatlar aşağı yukarı belliydi ama az daha ucuz olsun diye işin bu noktalara varmasına sebep oldum.
    öğrenci olduğumuzdan bütçeye uygun bir bilet arıyorduk ki, ufak tefek bir abi "bilet var. açık var." diye mırıldanarak yanımızdan geçti. adama fiyat sorduk ama adam hiç durmuyor ki sürekli geziyor. yakalayana kadar akla karayı seçtik. fiyat tam düşündüğümüz gibi olunca tamam dedik 4 bilet ver bize. gelin dedi. likör fabrikasının önündeki ışıklardan karşıya geçtik. bir otoparka girdik. aldık biletleri ama uyanamadık "lan alt tarafı karaborsa bilet alıyoruz bu ne gizlilik" demez mi insan yahu!

    maça girerken bileti uzattığımızda sahte dediler. bileti kesmek istediklerinde hologramın düştüğünü gördük : ( hologramı yapıştırmışlar. evet uyanamadık : (
    ne yapacağımızı şaşırdık. direk numaralı önüne gidelim dedim birinden yardım istersek içeri gireriz diye düşündüm. polislere rica ettim ağlamaklı ses tonuyla ama aldığımız en iyi cevap "erken gelseydiniz hallederdik ama bu kalabalıkta olmaz" oldu...
    evlere dağıldık.

    tarihimizin unutulmaz maçlarından birisidir ama gollere dahi tepki veremediğim koltukta kös kös izlediğim maç oldu benim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın