• 297
    devre arası birçok forvetle ilgilenip sonrasında mbaye diagne ve kostas mitroglou'nun transfer edildiği pozisyon. ancak aradan geçen süre boyunca diagne ve mitroglou beklentileri karşılayamazken, gündemimize gelen diğer golcüler içinde 2019'un ilk yarısı pek verimli geçmedi.

    (bkz: benjamin tetteh)

    teknik direktörümüz fatih terim'in ısrarla istediği öne sürülen benjamin tetteh, sparta prag ile 16 maçta şans bulurken 4 gol, 2 asist yaparak düşük bir performans ortaya koydu.

    (bkz: alan carvalho)

    uzun süre ilgilendiğimiz alan carvalho, guangzhou evergrande'den tianjin tianhai'a kiralandı ve 21 maçta 6 gol, 2 asistle eski formundan uzaklaştığını gösterdi.

    (bkz: khouma babacar)

    temaslarda bulunduğumuz khouma babacar ise sassuolo'da sadece 2 gol atarak hayal kırıklığı yarattı.

    (bkz: gregoire defrel)

    bonservisi roma'da bulunan ve diagne öncesi gündeme gelen gregoire defrel, sampdoria formasıyla 5 gol, 2 asistle oynayarak yüksek rakamlara ulaşamadı. defrel için sampdoria defteri kapandı, başkent ekibine döndü.

    (bkz: cenk tosun)

    ilgilendiğimiz milli oyuncumuz cenk tosun da everton'da süre almakta zorlanırken yılın ilk 6 ayını 1 gol, 1 asistle kapatarak eski günlerini arattı.

    (bkz: alexandre pato)

    adı sık sık temsilcimizle anılan ancak transferi gerçekleşmeyen bir diğer isim alexandre pato ise sao paulo'ya döndü ve 12 maçta 5 gol atarak takımına yardımcı oldu.

    (bkz: mbaye diagne)

    adı geçen oyuncular yerine mbaye diagne ve kostas mitroglou'da karar kılmıştık. yunan golcü mitroglou 2 gol, 1 asistle takıma yabancı kalırken, senegalli golcü sarı-kırmızılılar ile çıktığı 15 maçta 11 gol, 2 asistlik performansıyla bizim geçmiş dönemde ilgilendiğimiz bütün forvetlerden daha yüksek rakamlara ulaşarak şaşırtıcı bir istatistiğe imza attı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın