resim
Steven Nzonzi
Takım:Konyaspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 92
    asıl mevkisi ön libero olan ama aynı kalite de merkez orta saha oynayabilen fransız kule. zaten nzonziyi nzonzi yapan tipik libero görünümünde bir oyuncu olmasına karşın sahip olduğu merkez orta saha özellikleri.

    hantal ya da ağır değil tersine boyuna oranla hız olarak oldukça iyi, çeviklik konusunda da çok iyi olmasa da yeterli seviyededir.

    geriden oyun kurmayı sever ve pas kalitesi oldukça iyidir. serinin yanına oldukça iyi eküridir, birbirlerinin açıklarını kapatırlar.
    yine seriden alıştığımız hızlı ve basit pas oyununu becerebilen bir oyuncudur. geçen seneye oranla orta sahada ki pas temposu ve kalitesi en az 2 seviye artmış olur. ayrıca boş alan bulduğunda topla ileri çıkmaktan korkan bir oyuncu değildir. driplingi ayağında top tutacak ve adam eksiltebilecek seviyededir ama 3ncü bölge ve sonrasında daha pasif bir oyun yapısına bürünür*.

    akıllı oyuncudur, toplu ve topsuz ne yapacağını bilir. özellikle pozisyon bilgisi üst düzeydir. yaratıcılık yönü iyidir, asistin asisti yada direkt asist katkısı yapacaktır. orta saha da 10 numara ve türevleri dışında her görevi yerine getirebilir ve hepsini belirli bir kalitede standardında yapar.

    bizim defansif zaafımıza ilaç olur ama sorunu tam anlamıyla bitirmemiz zaten tek bir oyuncuyla mümkün olmaz. ki zaten bizim sorunumuz dinamik bölgelerde statik ve yaşlı oyuncuların olmasıdır(bekler ve kanatlar). üstüne birde kadro yaşlı ve tecrübeli oyunculardan oluştuğu için takım genelinde çalışkanlık ve enerji problemi savunmamızı oldukça olumsuz etkiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın