resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2854
    topu 1 metre düz sür diagne! desen suremeyen hayvan gibi fizik olmasına rağmen ayakta duramayan, kalenin önünden topu auta atan ve atarken de istisnasız her pozisyonda yere düşen adam için 'yiaa aslinda kalsa falcao'dan daha faydalı olacak ama taraftar adamı yedi' falan diyenlerin nasıl kafalar yaşadıklarını merak ediyorum, bunu merak ettiğim gibi taraftarın bu adamı yediği fikrine nasıl kapıldıklarını da merak ediyorum.

    diagne'yi taraftar falan yemedi, kendi kendini bitirdi, 2 senedir takımda olan belhanda'ya saha içinde artislik yapması, taraftarla arasında hiç bir bağ oluşturmaması, attığı penaltı gollerinden sonra artis artis kendi başına sevinip taraftara saygısızlık etmesi falan, daha yeteneksizlik olayına tam olarak girmedim bile bak, mental seviyesinin düşüklüğünden bahsetmiyorum bile.

    taraftar kimseyi durduk yere yemez, aynı taraftar haftalarca formsuz olan feghouli'ye, fernando'ya, mariano'ya falan neden tolerans gösterdi? gs taraftarı oyuncu yemeye meraklı bir topluluk değildir, önce bunu kafanıza sokun. donk'u bile kabullenip bağrımıza bastık, şimdi en sevdiğimiz adamlardan biri , herkes kendi kaderini belirler

    diagne bu evrende de, paralel evrende de, uzayda da falcao'dan daha faydalı ve etkili olmaz, olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın