• 34
    romantik galatasarayli. ama galatasarayli. guzel kardesim sen galatasaray'lisin gec o fenerbahce ile trabzon ile besiktas ile ilgili video cekicem olaylarini rengin belli senin seni izleyenler biziz , galatasaray'lilar.
    he cekersin bir camiaya mâl olmus bayrak bir isimle ilgili video izleriz , izledik de.
    biseylere dolup lafla peynir gemisi yurutme cabani da ; sesinin tonundan anladigim toyluguna veriyor , biseyler uretme gayretine bagliyor ve saygiyla destekliyorum.
    ama polemik yaratarak sadece antipatiklesirsin.
    hincal uluc. galatasaray'li mi ? senden benden galatasaray'li sorsan. gelgelelim su ortam da kac kisi sever bu zat-i muhteremi ? hatta kac kisi ciddiye alir ? cikar ayda bir tuhaf tuhaf aciklamalar yapar burada hit olur ama "ti" ye alinarak.
    sen icerik uret durduk yere polemik cikarma bak ne guzel amator ruhla bi takim hikayeler anlatiyorsun ki ; bazi yer oluyor bizi yakaliyorsun tabiri caiz ise can evimizden dokunuyorsun bizlere sen buna devam et. sorgulamaya kalkarsan ben de senin ticari amac guttugunden girer , "galatasaray" adindan para kazanmandan cikarim , duygu somurusu de cabasi.
    diyecegim o ki seker kardesim , herkesin ortak paydasi "galatasaray". kiminin ki anonim bir nick ile ticari amac gutmeden kendi ozel hayatindan kısıp surada iki kelam etmek , kiminin ki bunun yaninda para kazanmak. namusuyla ekmek parasi kazanan kimsenin ekmeginde gozum yok , herkes evinde corbasini kaynatsin. amma ve lakin antipatiklesmeden saygi ve sevgi cercevesinde ve zit goruslere saygi duyarak.
    cizgini koruman ve guzel hikayelerine devam etmen dilegiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın