• 135
    bana en saçma gelen laflardan birisidir bu takım içi denge muhabbeti. bir dizi seti düşünün, yönetmen, yönetmen yardımcısı, yönetmen yardımcısının yardımcısı, setteki çaycı. bu dört kişi bir midir sette ? değildir,
    yönetmen maaşı en yüksek olan kişidir, çünkü işinin eridir, yetkili kişidir, işi o sürükler ve götürür, o olmasa işler yatar. filmi o yapar.

    futbolcular da bu üstünlük durumunu kabullenmeli bence, feghouli 4 alıyor diye falcao 6 alacak diye takım içinde homurdanacak kişi kimdir acaba merak ediyorum ? senden üstün ve daha yetenekli, daha kariyerli, daha başarılı kişinin hak edişi tabii ki de daha fazla olacak, neyin dengesi bu?

    mesela barcelona' da pique ' messi benden daha fazla maaş aliyo yiaa denge denge' falan diyor mudur sizce ? tamam hak etmeyene fazla maaş verilmesi adaletsizliği doğurur ama ne bileyim bir falcao'nun maaşı, wesley sneijder'in maaşı, didier drogba'nın maaşı ahmet çalık'la , selçuk'la ya daha herhangi vasat bir adamla bir olamaz. futbolcular bunu kabullenmeli, falcao gelirse takım içi dengeler bozulur diyenler de boş yapmayı bir an önce bırakmalı, evet falcao gelirse bi denge bozulur ama takım içi değil, ligin dengesi bence !
App Store'dan indirin Google Play'den alın