• 100
    11 tane türk çocuğuna (buradaki "türk" vurgusu yerli-yabancı ayrımına işaret eder) galatasaray forması giydirildiğinde neler olabileceğini ve lig maratonunda ne kadar gereksiz puanlar kaybettiğimizi herkese göstermiş maçtır. umarım başta teknik ekip olmak üzere bu maçtan herkes dersini alır.

    özelikle yetmişinci dakikaya kadar aslanlarımız süper oynadılar. bu 70.dakikadan sonra futbolcularımızın şişmesi artık gelenek haline geldi ve ne yazık ki ligin ilk yarısı bitmiş olmasına rağmen teknik ekip bu işe çare bulamadı. işte bu nedenle trabzonspor'un haybeden iki gol pozisyonuna girmesine rağmen bir şekilde maçı 2-1 galip bitirmeyi başardık.

    yediğimiz gol yine duran top kombinasyonu ve yine arka direkte adam olmamasından kaynaklanan bir goldü. kaç maçtır ben görüyorum bu sorunu da o kulübe de oturanlar nasıl görmüyor, anlaşılmaz.

    bu maç, tamamı yerli oyuncularla çıkmamıza rağmen bu sezon ali sami yen de oynadığımız maçlar arasında rakip kale önünde çok fazla tehlike yarattığımız iki maçtan birisidir.

    önem atfedebileceğimiz anekdotlarla bitirelim;

    1-bu sezon; maçtan önce, maç esnasında veya maç sonunda nevizade geceleri isimli o uğursuz söylenmediği ilk maçtır.

    2-bu sezon tamamı yerli oyuncularla çıktığımız ilk maçtır.

    3-ilk defa 4-2-4 ile başlayıp, 4-2-4 ile bitirdiğimiz ilk maçtır.

    veeeeeee.....
    sabri adamımsın olm.

    unutmadan;
    song'u alkışlarla uğurladık. keşke gitmeseydin be kara aslan. özlemişiz seni.

    edit: hadi buyur. bir de yalancı olduk şimdi iyi mi. nevizade geceleri söylenmiş te biz tribünde değilmişiz. hoppalaa..

    esaslı edit: sözlükten anladığım kadarı ile maçın sonuna doğru "eski açık"ta nevizade geceleri söylenmiş. ben yeni açıktan duyamadım herhalde. söylemesi ayıp biraz da alkol vardı bünyede. onun da etkisi olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın