resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2257
    senelik milyonlar kazanan futbolcu. galatasaray'a ne zihnen ne de "huy" olarak ayak uyduramamistir. kimseyi kullanip attigimizi dusunmemekle birlikte cuvalla para verilen profesyonel insanlarin (yani para karsiligi spor yapan , burasi cok onemli cunku kazandiklari parayi hayatimiz boyunca gormeyecegiz.) pek bu tip durumlari taktigini dusunmuyorum. adamin bizimle tek bir duygusal bagi yok turkiye'de de yetismemis ustelik. instagramdan aldigi son model arabayi paylasip varoş bir tavirla hava atan bir tip icin duyari kasmanin yanlis oldugunu dusunmekteyim.

    bu taraftar "ben galatasarayliyim" diye bas bas bagiran ardaya gicik kapmis taraftar. kaldiki sahada gevsek gevsek dolanan en ufak pozisyonda kendini yere atip penalti almaya calisan bu arkadasa gicik kapmasi gayet normal. unutmadan bi sanssizligi da kendisinden onceki firvetimiz olan gomis ile oyun anlayislarinin bambaska olmasi.

    para ederken yollanmasi herkes icin iyi olur. meyveyi soymadan icindekini bilemeyiz demisti ramiz dayi. meyveyi soyduk tadini begenmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın