• 81
    dursun adlı iyi aile çocuğunu ibra eden kurul tarafından an itibariyle ibra edilmemiştir mustafa cengiz yönetimi. ibra etmeyen ekibin yarısının yüzü oylama yaparken gevşek gevşek gülüyordu.

    bizler bu heriflerin oylama yaptığı takımı tutuyoruz. okumuş ama gerekli olgunluğa erişememiş, okumuş ama kişisel çıkarları doğrultusunda iyi giden düzene çomak sokacak karakterde ki insanların yönettiği bir klüp galatasaray ve bundan sonra galatasaray ölse tek parça yardımda bulunmam. hoş zaten o herifler bizlerin ne düşündüğünü yaptığımız yardımların miktarını hatta biz taraftarı insan yerine koymayan insanlar şahsen aşağılanmaya ve bu aptal zihniyete daha da prim vermeyeceğim.

    derdim ne mustafa cengiz ne de başka bir kimse derdim bu genel kurulun biz taraftarları insan yerine koymamalarıdır. derdim d.ö adlı şahıs yaptığı transferi yetiştiremezken sattığı riva ve floryadan fahiş zararlar ederken ibra edenler sırf 139 adet kişi üye yapılmadı diye galatasaray'ın altına dinamit koymuştur. galatasaray'ı düşünen kişiler taraftarlardır bu herifler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın