• 52
    aleni şekilde üstüne gelinen kulübünün -metro kapatma, basit bir viyadük işinin dahi yıllarca sürmesi, stadına sırf mesaj vermek için asılan "bu stat gsgm'ye aittir tabelası, federasyon üzerinde yalnız bırakılma, stat açılışında rahmetli başkanı hakkında ileri geri konuşulması, başarıya her yaklaştığında ortaya atılan yabancı sınırı tartışmaları vs vs- siyasi bir bağlantı olmadığını düşünen veya adı geçen partiye olan sevgisi galatasaray sevgisinden ağır basan taraftardır.

    benim siyasi görüşüm kimseyi ilgilendirmez, kimseye de yol göstermez. ister muhalif yapıda biri olayım, ister sempatizan olayım bir parti beni haksız yere cezalandırıyorsa, ailemden herhangi birine ortada bir şey yokken zarar veriyorsa ben o partiye düşman olurum. galatasaray da benim ikinci ailem. hatta ailemi kaybettiğimden beri tek ailem. ona hak etmediği bir şekilde zarar vermeye çalışan herkese, her oluşuma, her ideolojiye düşman olur karşısında dururum. ben sindiremiyorum camiaya yapılanları. hakan şükür ve arif erdem'in kulüpten atılması oylaması istedikleri gibi sonuçlanmadı diye tüm galatasaray'ı fetö'cü ilan etmeye çalışan bir oluşuma gidip oy vermek benim ahlaki değerlerimle çelişiyor.

    dediğim gibi siyasi görüşüm de, inanışım da, bunları ifade ediş şeklim de ne kimseyi bağlar, ne kendimi bir otorite gibi görüyorum, ne de doğruyu bildiğimi iddia ediyorum. ben bana/bize yapılanlar karşısında içimde oluşan tepkiyi ifade ediyorum. yoksa sözlüğe siyaset taşımak gibi bir amacım yok, burası onun yeri değil.

    herkesin öncelikleri farklıdır, benimkisi galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın