• 576
    galatasaray için oldukça hayırlı olacak bir ortaklık için adı geçen kulüp.

    "galatasaray kimsenin rezerv takımı olmaz." gibi beylik laflara gerek yok efendim, bal gibi de oluruz. futbol eski futbol değil artık. city ile şu andaki şartlar altında 100 kez karşılaşsak 95 maçta ayağımıza top değmeden maç biter.

    futbol endüstriyelleşti, bu pazara akan paranın haddi hesabı yok. belhanda için, maicon için verilen ve bizim gözümüzde "pornografik" olan o paralar bu arkadaşlar için çerez parası. makasın açılmasından en iyi bu şekilde -anlaşma bularak- faydalanılabilir. anlaşma zeminini yakalayacaksın ve hem maliyetten hem kalitesizlikten kurtulacaksın.

    fenerbahçe bunu barcelona ile yapacak deniyordu, olmadı. bizim de böylesi güzel bir anlaşma yakalayabileceğimizi zannetmiyorum. olursa ffp kıskacında, borç batağında gezen kulübümüze ilaç gibi olur.

    oynamadığında takımın kalitesinin 2 gömlek düştüğü fernando, city'de ne kadar şans buluyordu? yedek oyuncuydu. efsane top oynayan melo kiralık gelmedi mi? nagatomo peki? denayer?

    bu kulüplerin çöp dedikleri bile bizi farkla şampiyon yapacak kalibrede adamlar. evet, ne yazık ki makas bu kadar açık. şampiyon olup şl'de düzenli boy göstermedikçe daha da açılacak. umarım bu tarz bir anlaşma gercekleşir, hem city hem de biz faydalanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın