resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2315
    bu adamı parlatan 2 şey vardı;

    birincisi, mariano'nun performansı. sağ açıkta oynadığı süreçte mariano öyle bindirmeler yapıyordu ki garry'nin karşısında ki savunma dengesiz yakalanıyordu. ve hocanın sol açık inadı...

    ikincisi, gomis. siyahi arkadaşımız rakip savunma için öyle bir tehditti ki kesinlikle önlem alınması gerekiyordu. dolayısıyla stoper kademesine bekler giriyordu ve garry'nin önü rahatlıyordu. oda gerekeni yapıyordu.

    şimdi günümüze dönelim;

    artık arkasında bir mariano yok. yani hem sol açıkta hem de mariano geçen sene ki mariano değil.
    rakip için önlem alınacak bir forvet yok.

    dolayısıyla takımda şuan kilit açabilecek adam garry iken rakipte ona uygun hareket ediyor. rakip bekinin kademesine bir forvet tehdidimiz olmadığı için stoper rahatlıkla giriyor. hatta ve hatta dmc'den gelen rakipte açı kapatarak elini kolunu bağlıyor arkadaşımızın. zaten üst düzey bir adam eksiltmesi yokken iyice afallıyor.

    bu sebeplerden ötürü kendisine tek bir sitemde bile bulunamıyorum. ama ciddi tercih sıkıntıları var. oyun zekası zayıf. birde skor bulamaması skora etki edememesi kendisinde stres yaratıyor olacak ki sürekli biran önce şut çekip gol atayım psikolojisiyle kötü açılardan kötü tercihlerde bulunuyor.

    ben kendisinin olası bir transfer dönemiyle ikinci yarı tekrar iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. kumaş sağlam, terzimiz var. ama kumaştan elbise üretmek için yan ürünlere ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın