aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5336
    kamuoyuna bir özür borcu bulunan taraftar grubu.
    ben de sosyal medyadaki iğrenç algı operasyonu yürütülürken ulan bu stadta söylenmedi ki diye tepki veriyordum ancak (bkz: 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı)nda penaltı pozisyonunun gerçekleştiği sırada maalesef seni sevmeyen ölsün söyleniyor. maçın tekrarını izlerseniz görebilirsiniz.

    bunun rahmetli olan kardeşimizle alakası olmadığından adım gibi eminim. bu türk insanın sosyolojik yapısında yok bir kere. ofansif mizahın toplumsal infial yarattığı bir millette böyle bir olayın gerçekleşebileceğine inanmak, hele ki bunu bir toplum mesleği olan gazeteciliği yaparken düşünmek art niyettir, şüphem yok.

    ancak bu durum her ülkede her toplumda bir özür gerektirir. yolda yürürken yanlışlıkla ayağına bastığın insandan da özür dilemen gerekir illa ki suçlu olmana gerek yok. bestenin yıllardır her maç söylendiğini yanlış anlaşabileceğinin düşünülemediğini bundan algı yaratanların etkileşim manyağı karakter yoksunları olduğunu ve tüm bu olanlardan oluşan gündemden dolayı rahmetlinin ailesinden özur dilediğini bildiren bir bildiri yayınlansa üstümüzdeki lanet algı da kırılmış olur.

    büyük galatasaray taraftarının sergilemesi gereken duruş budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın