resim
Duygun Yarsuvat
Görev:Başkan
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 840
    şike davasına kumpas demiş eski başkan. davayı açan ve yürütenler fetöcü diye şikeyi aklayalım mı? fetöcü hakim ve savcıların içeri tıktığı hırsız, katil, uyuşturucu çeteleri de kumpas desin. oluyor mu böyle?
    şike davasında danışmanlık, avukatlık, mütalaa ücreti olarak kaç para aldığını açıklayabilir mi? alınan para karşılığı verilen bir söylem mi yoksa cidden düşüncesi bu mu merak ederim.

    şike yapıldı mı? evet. kanıtları dava dosyasında sonuna kadar mevcut. ses kayıtları inkar edilmiyor zaten. ee, ne kumpası?
    diyelim ki fetö fenerbahçeyi hedef aldı. işlenen suçu değiştirir mi? düşünün ki evli bir erkeksiniz. size gıcık olan birisi de müşteri kılığında afeti cihan bir kadını dükkanınıza yolluyor. kadının bir hareketi bile olmadan siz kapıyı arkasından kilitleyip kadınla beraber oluyorsunuz. size gıcık olan adam da karınıza durumu anlatıyor ve karınız boşanma davası açıyor. bu davada hakim bey bu bana gıcık olan arkadaşın kumpasıdır derseniz bile sonuç değişir mi? lan dingil, kadın sana bir şey demeden zaten koymuşsun niyetini ortaya. var mı ötesi. sonra bağır sabaha kadar kumpas var diye.

    sonsöz: bir hukukçu olarak, hukukçu olan duygun yarsuvat'a hiç saygı duymuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın